Victorii categorice pentru Sacramento și Utah. Doncic a revenit după o absență de un meci!

Sacramento Kings au administrat o drastică corecție lui Phoenix Suns în sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Confruntarea din Arizona a fost adjudecate de californieni cu scorul de 112-105.

Jocul a fost controlat de Kings, aceștia desprinzându-se decisiv încă din primul sfert. Oaspeții s-au desprins la 36-9 și nu au privit în urmă până la final. De altfel, Sacramento a câștigat și următoarele două secvențe, în condițiile în care a marcat 32, respectiv 31 puncte. Phoenix a redus din deficit în ultimul act, pe care l-a câștigat cu 38-23.

Buddy Hield a totalizat 20 puncte, 5 recuperări pentru învingători în condițiile în care niciun jucători de la Sacramento nu a bifat mai mult de 27 minute. Au fost rotiți 13 jucători, fiecare având cel puțin zece minute în teren. În replică, debutandul De’Anthony Melton a reușit 21 puncte, 5 pase decisive pentru Phoenix.

În urma acestui meci Sacramento are 12-11 la general, iar Phoenix a ajuns la 4-20.

Un alt meci dezechilibrat a fost cel dintre Utah Jazz și San Antonio Spurs, scor 139-105. Formația din Salt Lake City a câștigat fiecare secvență, incluzând un parțial de 34-20 în primele 12 minute de joc.

Donovan Mitchell a totalizat 20 puncte, iar Rudy Gobert a adăugat 18 puncte, 10 recuperări, 4 pse decisive și 3 capace pentru învingători. De cealaltă parte, Jakob Poeltl a reușit 20 puncte, 7 recuperări.

Utah are 12-13 la general, iar San Antonio este la 11-13.

Luka Doncic a revenit pe parchet după o absență de un meci, cauzată de o boală. Debutantul lunii noiembrie în Conferința Vest a ajutat pe Dallas Mavericks să se impună în jocul cu Portland TrailBlazers, scor 111-102.

Luka a pus victoria la rece cu un cos de trei puncte pe final de atac, la intrarea în ultimul minut de joc al partidei.

Publicată de NBA from B/R pe Marţi, 4 decembrie 2018

Slovenul a fost principalul marcator al texanilor. În 32 minute de joc, Doncic a totalizat 21 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Toți titularii lui Mavericks au avut peste zece puncte marcate. În replică, Damian Lillard a reușit 33 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive pentru Blazers.

În urma acestui rezultat, Dallas are 12-10, iar Portland este la 13-11.

Foto: Sacramento Kings (Twitter)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.