Victorii pentru Cațe și Uță

Românii angrenați în LEB Oro – al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei – au repurtat victorii în cadrul etapei a 8-a din sezonul regulat. Echipele ambilor jucători au evoluat sâmbătă (11.11).

Emi Cațe a bifat 6 puncte (2/5 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 6 recuperări (3 ofensive) pentru 9 la eficiență în 20 minute de joc. Echipa sa, CB Prat a depășit pe Rio Ourense Termal, scor 86-76.

Rareș Uță a totalizat 4 puncte (2/3 la aruncările din acțiune), 2 recuperări, o pasă decisivă în nouă minute de joc în victoria repurtată de Valladolid, asupra lui Saenz Horeca Araberri, scor 106-85.

Cațe are medii statistice de 9.0 puncte, 6.3 recuperări, 0.8 intercepții și 12.1 la eficiență în aproximativ 20 minute pe partidă.

Uță are medii stagionale de 5.1 puncte, 1.5 recuperări pentru 3.6 la eficiență în ceva mai mult de 11 minute pe meci.

Prat are 7-1 la general și împarte locurile 2-3 cu ICL Manresa. Lider neînvins este CAFES Candelas Breogan. În schimb, Valladolid are 5-3 și împarte locurilor 5-6 cu Union Oviedo.

Foto: CB Prat (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.