Victorii pentru Cățe și Olah, înfrângere pentru Uță

CB Prat a învins ICL Manresa, scor 87-79, în penultima etapă a sezonului regulat din LEB Oro – al 2-lea eșalon al Spaniei la baschet masculin. Formația la care evoluează Emanuel Cățe a obținut un succes de moral în fața celei de-a 3-a clasate.

Jocul a demarat cu un parțial de 33-23, consemnat în secvența inaugurală a meciului. Prat a menținut controlul pe tabela de marcaj și s-a impus la o diferență de opt lungimi.

Titularizat la poziția 5, Cățe a bifat 22 minute pe parchet. În această perioadă el a avut 8 puncte (2/4 din acțiune, 4/6 la linia de pedeapsă), 5 recuperări și a avut un coeficient de 12 la eficiență.

Rareș Uță a avut 3 puncte și o recuperare în 11 minute de joc la înfrângerea suferită de Valladolid pe teren propriu cu FC Barcelona B. Scorul final a fost de 73-87.

Prat are 25-8 la general și se situează pe locul al 2-lea în clasament. Valladolid are 15-18 și ocupă poziția a 9-a în ierarhia de 18 poziții.

Alex Olah a totalizat 12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac în 16 minute de joc la victoria repurtată de ZZ Leiden, scor 87-60, asupra lui Apollo Amsterdam.

În urma acestui rezultat, ZZ Leiden are 24-8 la general și se situează pe locul al 4-lea în campionatul Olandei, la egalitate cu a 3-a clasată și are cu o înfrângere mai mult decât locul 2.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.