Victorii pentru Cațe și Uță în etapa a 5-a din LEB Oro

Emi Cațe a avut o contribuție consistentă la victoria repurtată de CB Prat pe terenul echipei Sammic Hosteleria. Rezultatul final a fost de 73-69.

Sportivul originar din București a totalizat 13 puncte (6/8 din acțiune, 1/1 la linia de pedeapsă), 4 recuperări și o intercepție cu un capat în 18 minute de joc. Cațe a avut un indice de l4 la eficiență, timpul său pe parchet fiind limitat de faptul că a comis patru greșeli personale.

Cațe are medii de 10puncte, 6.7 recuperări și 0.7 intercepții cu 1.0 capace pentru 11.7 la eficiență în 22:23 minute pe partidă. El a jucat în trei partide pentru CB Prat în LEB Oro – al 2-lea eșalon al Spaniei, absentând la două partide ale echipei sale.

Rareș Uță a contribuit cu un punct și două recuperări, în 13 minute, pentru -1 la eficiență în victoria repurtată de CBC Valladolid la Leyma Coruna, scor 67-59.

Uță a bifat patru prezențe în aceeași competiție și are medii statistice de 8.0 puncte, 2.5 recuperări și 0.5 capace pentru 7.0 la eficiență în 15:29 minute pe partidă.

CB Prat are 4-1 la general, bilanț similar cu alte trei echipe la vârful ierarhiei. În schimb, Valladolid are 2-2 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.