Victorii pentru Emi Cățe și Alex Olah

CB Prat a repurtat un nou succes. Echipa lui Emanuel Cățe a triumfat pe terenul lui Chocolates Trapa Palencia, scor 76-67. Meciul s-a desfășurat vineri (13.04).

Jocul a fost controlat de Prat, formație ce s-a desprins la 49-31 în primele 20 minute de joc efectiv. Palencia a fost echipa mai bună în repriza secundă, dar oaspeții s-au menținut în avantaj până la final.

În 20 minute de joc, Cățe a totalizat 5 puncte. El a terminat cu 1/3 la aruncările din acțiune și 3/6 la linia de pedeapsă. Emi a bifat 8 recuperări (2 ofensive) și un capac pentru 10 la eficiență.

Cu două etape rămase din sezonul regulat, CB Prat are 24-8 la general și se menține pe podiumul LEB Oro – al 2-lea eșalon din Spania.

În schimb, Alex Olah a bifat 12 minute de joc, fără punct marcate și recuperare, cu o pasă decisivă la victoria repurtată de către ZZ Leiden pe terenul lui Donar Groningen, campioana Olandei. Rezultatul final a fost de 112-103.

Leiden are 22-8 la general și se menține pe locurile 3-4 în campionatul Olandei, la egalitate cu Zwolle.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.