NBA – Victorii pentru Boston, Philadelphia și OKC

Boston Celtics (22-15) au învins Minnesota Timberwolves (17-21), scor 115-102, într-un meci din sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19, desfășurat în cursul nopții de miercuri spre joi. Partida a fost controlată de formația antrenată de către Brad Stevens.

Verzii s-au desprins la 60-42 în prima jumătate a partidei. Oaspeții au revenit pe tabela de marcaj, marcând 39 puncte în secvența a 3-a, la capătul căreia s-au apropiat la șase puncte. Ultimele 12 minute au aparținut amfitrionilor, aceștia dublându-și avantajul.

Foto Brian Babineau/NBAE via Getty Images

Gordon Hayward (foto) a totalizat 35 puncte, 5 pase decisive în 32 minute de joc. Venit de pe bancă, amintitul jucător a avut 14/18 la aruncările din acțiune! Boston a jucat fără Kyrie Irving în această partidă. Andrew Wiggins a replicat cu 31 puncte, iar Karl Anthony Towns a adăugat 28 puncte, 12 recuperări, 7 pase decisive pentru Wolves.

Philadelphia 76ers (25-14) s-au impus pe terenul lui Phoenix Suns (9-30), scor 132-127. Partida a fost bogată în realizări pe tabela de marcaj, însă în pofida echilibrului indicat de rezultatul final, jocul a fost controlat de oaspeți. Aceștia s-au desprins la 72-49 în prima jumătate de meci, pentru ca repriza secundă să fie adjudecată de gazde cu 78-60.

Joel Embiid a totalizat 42 puncte, 18 recuperări, 3 intercepții, 2 capace, Ben Simmons a adăugat 29 puncte, 6 pase decisive, iar JJ Redick a izbutit 27 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive pentru învingători. Devin Booker a replicat cu 37 puncte, 8 pase decisive în contul echipei din Arizona.

Oklahoma City Thunder (24-13) s-au impus pe terenul lui Los Angeles Lakers (21-17), scor 107-100. Partida a fost decisă în sfertul 4, când vizitatorii au reușit să înscrie 29 puncte, iar californienii au replicat cu 18.

Paul George a contabilizat 37 puncte, 4 intercepții, Russell Westbrook a reușit 14 puncte, 16 recuperări, 10 pase decisive, alți patru jucători având cel puțin zece puncte înscrise pentru învingători. Kentavious Caldwell-Pope a replicat cu 25 puncte, iar Brandon Ingram a adăugat 17 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive pentru Lakers. Californienii au fost lipsiți și de această dată de LeBron James.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.