Victorii pentru Alex Olah și Emanuel Cățe

Kangoeroes Mechelen a învins pe terenul echipei Spirou Charleroi, în primul eșalon baschetbalistic al Belgiei. Meciul de sâmbătă (03.11), s-a încheiat cu scorul de 87-85, în favoarea echipei la care evoluează Alex Olah. Meciul s-a desfășurat la Charleroi.

Compatriotul nostru a fost titularizat și a bifat 24 minute pe parchet. El a fost al 3-lea marcator al lui Kangoeroes, cu 14 puncte, având 5/10 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă. Olah a adăugat 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții pentru 22 la eficiență.

Carrington Love și Jakob Cebasek au câte reușit 18 puncte, 5 recuperări fiecare pentru Kangoeroes. De la gazde, Alexandre Libert a reușit 18 puncte.

Prin prisma acestui rezultat, Kangoeroes Mechelen au ajuns la 3-3 și se situează pe locul al 3-lea în ierarhia provizorie din Euromilions Basketball League.

UCAM Murcia a reputat cel de-al 2-lea succes stagional în Liga ACB. Echipa lui Emanuel Cățe a învins pe Cafes Candelas Breogan, scor 76-64. Partida a avut loc sâmbătă (03.11).

Prima repriză a fost adjudecată la limită de oaspeți, scor 37-36. Situația a fost controlată de Murcia în repriza secundă, atunci când s-au consemnat parțiale de 20-16 în sfertul 3, respectiv 20-11 în ultimul act.

Cățe a venit de pe bancă și a bifat 11 minute, 23 secunde pe parchet. A totalizat 4 puncte (1/4 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 2 recuperări pentru 6 la eficiență.

Askia Booker a reușit 19 puncte, 3 pase decisive, Ovie Soko a adăuat 15 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, iar Marcos Delia a încheiat cu 12 puncte, 6 recuperări și 3 intercepții pentru Murcia. În replică, Johan Lofberg a izbutit 22 puncte, 4 recuperări.

În urma acestui rezultat, Murcia are 2-4 în Liga ACB, cu un meci mai puțin disputat. În schimb, Breogan are 2-5.

Foto: Ivan Pettinekx

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.