Victorie pentru Prat. Echipa lui Emi Cățe forțează decisivul în semifinala cu Melilla!

CB Prat a reușit victoria și re-break-ul în semifinalele LEB Oro – ediția 2017/18. Catalanii au învins Melilla, în deplasare, scor 78-66, în Meciul 4 al penultimului act. Scorul general a devenit 2-2.

Melilla a câștigat primul sfert cu 21-18, însă Prat a replicat în următoarele trei secvențe. Acestea au fost adjudecate de vizitatori cu 22-16, 18-13, 20-16.

Emanuel Cățe (foto) a jucat 33 minute, fiind titularizat la poziția 5. El a totalizat 11 puncte (4/7 din acțiune, 3/5 la linia de pedeapsă), 13 recuperări (2 ofensive), 4 capace, o pasă decisivă și o intercepție cu o posesie pierdută pentru 24 la eficiență.

Meciul 5, decisiv, se dispută marți (29.05), în fieful lui Prat. Învingătoarea se califică în finala playoff-ului, acolo unde o așteaptă ICL Manresa.

Foto: www.feb.es

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.