Victorie pentru Gabriela Mărginean

Debut cu dreptul pentru Abdullah Gul University și Gabriela Mărginean în sezonul regulat al campionatului din Turcia la baschet feminin. Sportiva originară din Cluj a avut o contribuție consistentă în succesul repurtat asupra lui Botas, în prima etapă din liga de baschet feminin a Semilunei. Rezultatul final a fost de 75-53.

Partida a fost la discreția gazdelor. Acestea s-a desprins pe parcursul primei secvențe la 13 lungimi, pentru ca la jumătatea confruntării tabela de marcaj să indice scorul de 41-24. În repriza a 2-a diferența nu a mai crescut atât de mult, dar ea a trecut de 20 de puncte.

În 23 minute de joc, Gabi a avut 5/9 la aruncările de două puncte și 2/3 la cele din spatele semicercului. Ea a irosit cele două aruncări libere acordate, însă a terminat cu un total de 16 puncte. Mărginean a adăugat 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și patru posesii pierdute pentru un coeficient de 14 la eficiență. De notat că românca a fost principala marcatoare a echipei din Kayseri în acest meci.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar