Victorie pentru echipa lui Alex Olah

Kangoeroes Mechelen au învins pe terenul lui Liege Basket, scor 91-84. Meciul contând pentru Euromillions Basketball League a avut loc vineri (15.03).

Alex Olah a totalizat 7 puncte, având 2/4 din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. El a adăugat o recuperare, o intercepție și un capac în cele 26 minute de joc, având 7 la eficiență. În 19 apariții, toate ca titular, Olah are medii stagionale de 10.3 puncte, 6.5 recuperări, 0.9 pase decisive și 0.7 capace în 25.2 minute pe partidă pentru 14.1 la eficiență.

În urma acestui rezultat, Kangoeroes are 7-12 la general și se situează pe locul al 8-lea din totalul de zece poziții în campionatul Belgiei. De notat că sezonul regulat a ajuns de abia la jumătate, urmând ca din aprilie să fie programate etape duble în competiția amintită (adică fiecare joacă cu fiecare de două ori în zile consecutive).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.