Victorie în deplasare pentru echipa lui Alex Olah

Kangoeroes Mechelen s-au impus pe terenul lui Okapi Aalstar, scor 92-86, într-un meci contând pentru EuroMillions League, campionatul Belgiei la baschet masculin – ediția 2018/19. Meciul a avut loc sâmbătă (17.11).

Alex Olah a fost unul dintre cei mai buni jucători ai învingătorilor. El a bifat 28 minute de joc, perioadă în care a totalizat 16 puncte. Compatriotul nostru a avut 6/13 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă.

Olah a bifat 5 recuperări și o intercepție. A încheiat meciul cu 16 la eficiență. Alex a fost al 3-lea marcator și al 3-lea în ierarhia eficienței pentru Kaongoroes în meciul amintit.

În urma acestui succes, Kaongoroes Mechelen are 4-4 la general și se situează pe locul al 4-lea în ierarhia la zi din Belgia. Clasamentul are zece poziții.

După opt partide disputate, Alex Olah are medii statistice de 10.4 puncte, 4.8 recuperări și 0.8 pase decisive în 22.5 minute pe meci. El are procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 29% la trei puncte, respectiv 83% la linia de pedeapsă. Românul are 11.9 la eficiență.

Foto: Ivan Plettinckx Photography

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.