Victorie categorică pentru San Antonio în Meciul 3 al finalei NBA

leonard

San Antonio Spurs au surclasat pe Miami Heat, scor 111-92, în Meciul 3 al finalei NBA – ediția 2014. Partida a avut loc în Florida, fiind transmisă în direct la Dolce Sport.

Texanii au început partida exemplar din punct de vedere ofensiv, execuția acestora fiind impresionantă pe tot parcursul partidei. În primele 12 minute de joc, grație unui ritm de joc infernal și a unei circulații a mingii de-a dreptul exemplare, San Antonio s-a desprins la 41-25. Miami a încercat să răspundă, ofensiva fiind decentă, însă din punct de vedere defensiv a fost complet depășită. Formația pregătită de Gregg Popovich a înscris 71 de puncte în primele 24 minute de joc pentru a se desprinde la 21 puncte pe tabela de marcaj.

La capătul primei secvențe, echipa lui Gregg Popovich avea 13/15 la aruncările din acțiune. San Antonio avea 19 coșuri marcate din acțiune din primele 21 aruncări efectuate, iar la jumătatea confruntării avea 25/33.

Miami a recuperare aproape jumătate din acest deficit în sfertul al 3-lea, dar pe final de meci San Antonio a fost echipa mai inspirată. Defensiva lui Spurs a fost la un nivel foarte bun pe parcursul ultimelor 12 minute de joc.

Cheia jocului pentru San Antonio este circulația mingii și deplasarea în permanență a jucătorilor de pozițiile 1-2-3 și chiar 4 pe tot parcursul desfășurării acțiunilor ofensive. Spurs sunt echipa mai ușoară din punct de vedere al kilogramelor și au la dispoziție jocul colectiv prin care apărarea adversă poate fi desfăcută.

Kawhi Leonard a izbutit cea mai bună prestație a carierei, bifând 29 puncte, 4 recuperări și 2 capace. Tony Parker și Danny Green au adăugat câte 15 puncte,, cel din urmă având 5 intercepții. Tim Duncan a terminat cu 14 puncte, iar Manu Ginobili a bifat 11 pentru învingători.

În replică, LeBron James a avut 22 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, 5 intercepții și 7 posesii pierdute. Dwyane Wade a totalizat 22 puncte, Rashard Lewis a terminat cu 14 puncte, iar Ray Allen a avut 11 puncte pentru Miami.

Scorul general devine 2-1 în favoarea lui San Antonio. Meciul 4 se dispută tot în Miami.

Foto: Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.