Victorie pentru Câțe, înfrângere pentru Uță

CB Prat a depășit pe Chocolates Trapa Palencia, scor 71-69, într-un meci desfășurat vineri (22.12). Pe sferturi: 23-18, 14-22, 16-14, 18-15.

Emanuel Câțe a venit de pe bancă și a bifat 17 minute de joc, perioadă în care a totalizat 4 puncte (4/6 de la linia de pedeapsă, 0/1 din acțiune), 5 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru 11 la eficiență.

Într-un alt meci, Valladolid a pierdut pe teren propriu cu ICL Manresa, scor 65-74. Rareș Uță a bifat șase minute și nu a punctat.

După aceste meciuri CB Prat are 12-3 la general și se menține pe locul al 2-lea în clasamentul general. Valladolid are 8-7 și ocupă locul al 7-lea în LEB Oro – al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei la baschet masculin. Etapa a 16-a, ultima din 2017, este progrmată pentru 29 decembrie.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.