Victorie pentru Alex Olah și ZZ Leiden

Alex Olah a totalizat 10 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări în victoria lui ZZ Leiden cu New Heroes Den Bosch. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (10.02) și s-a terminat cu scorul de 79-61.

Compatriotul nostru a jucat 21 minute, perioadă în care a avut 5/7 la aruncările din acțiune. El a terminat cu un indice de 3 la +/-.

Acesta a fost ultimul meci disputat de Leiden în campionatul Olandei înaintea jocurilor din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019. Echipa lui Olah are 15-4 la general și se menține în grupul fruntaș.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.