Venezia egalează în semifinala cu Avellino

Umana Reyer Venezia a echilibrat situația la general în semifinala cu Sidigas Avellino, contând pentru liga profesionistă de baschet masculin a Italiei – ediția 2016/17. Meciul 2 al acestei serii s-a încheiat cu scorul de 88-77.

Jocul a fost controlat de către elevii lui Walter de Rafaele. Ei s-au desprins la 27-15 în primul sfert. Avellino a înjumătățit deficitul până la jumătatea partidei, însă un parțial de 25-12, consemnat în secvența a 3-a, a rupt defitiniv jocul. Oaspeții au marcat 30 de puncte în ultimele zece minute, dar Venezia a controlat situația până la finalul confruntării.

Foto Ciamillo-Castoria

Venezia a dominat la recuperare ofensivă, raportul fiind de 15-6 la acest capitol. De aici a rezultat numărul mai mare de posesii și aruncări la coș pentru învingători.

Hrvoje Peric a totalizat 23 puncte, 6 recuperări, alți patru jucători de la Venezia atingând sau depășind borna 10 la puncte marcate. Replica a venit de la David Logan, autor a 17 puncte. Alți trei jucători de la Avellino au înscris peste 10 puncte.

Scorul general a devenit 1-1. Seria se mută la Avellino pentru următoarele două meciuri. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

În cealaltă semifinală, Energia Trento conduce cu scorul general de 2-0 în seria cu EA7 Milano. Primele două partide s-au desfășurat la Milano, iar seria se mută la Trento pentru următoarele două.

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.