Venezia câștigă la Avellino în prima manșă a finalei FIBA Europe Cup 2018

Umana Reyer Venezia s-a impus pe terenul lui Sidigas Avellino, scor 77-69, în prima manșă a finalei FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Confruntarea s-a desfășurat miercuri (25.04).

După un prim act încheiat la egalitate, Venezia s-a desprins la opt puncte, scor 48-40. Sferturile 3 și 4 au consemnat, similar primului, egalitate între cele două formații.

Venezia a avut zece reușite de pe semicerc cu 44% la acest procedeu. În schimb, Avellino a terminat cu patru triple, având 20%. Gazdele au echilibrat situația prin lupta la recuperare (40-30, cu 14-8 la cele ofensive).

Austin Daye a reușit 14 puncte, 4 recuperări, Mitchell Watt a adăugat 13 puncte, iar Bruno Cerrella și Dominique Johnson au avut câte 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Kyrylo Fesenko a reușit 19 puncte, 7 recuperări, Dez Wells a adăugat 18 puncte, iar Jason Richa terminat cu 16 puncte pentru Avellino.

Manșa a 2-a se dispută miercuri (02.05), la Venezia.

Foto: www.fiba.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.