Vasilije Micic este MVP-ul lunii noiembrie 2018 în Euroliga masculină

Vasilije Micic a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al lunii noiembrie 2018 în Euroliga masculină. Sârbul a ghidat pe Anadolu Efes Istanbul spre cinci victorii în șase partide disputate.

Venit în vară de la Zalgiris Kaunas, Micic a fost titularizat de către antrenorul Ergin Ataman în cursul lunii noiembrie. Jucătorul în vârstă de 24 ani a reușit 42 pase decisive, adică o medie de șapte pase decisive pe partidă. El a terminat luna cu 107 puncte de eficiență. Este primul trofeu de MVP al lunii în Euroliga masculină pentru Vasilije.

Micic a avut medii statistice de 13.3 puncte, 6.0 pase decisive și 3.7 recuperări pentru 18.0 la eficiență pe parcursul lunii noiembrie. El are medii stagionale de 11.0 puncte, 5.2 pase decisive, 2.8 recuperări, 0.7 intercepții și 3.2 posesii pierdute în 26:08 minute pe partidă pentru 13.7 la eficiență în zece partide disputate, șapte ca titular.

Înalt de 1.96 metri, Vasilije Micic este jucător de pozițiile 1-2. l se află la cel de-al 4-lea sezon în Euroligă. A debutat în această competiție alături de Bayern Munchen. A trecut apoi la Steaua Roșie Belgrad, iar în sezonul precedent a jucat pentru Zalgiris Kaunas. Sârbul a trecut în vară la Anadolu Efed Istanbul. Are 73 meciuri disputate cu medii de 7.2 puncte, 3.9 pase decisive, 2.0 recuperări și 0.7 intercepții pe carieră.

Micic este, similar multor jucători tineri sârbi, un client al lui Misko Raznatovic. El a debuta la nivel de seniori pentru echipa patronată de amintitul agent, Alături de Mega a jucat între 2010 și 2014, după care a făcut pasul spre Euroligă, fiind legitimat de Bayern Munchen.

Video: www.euroleague.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.