Vasilije Micic continuă alături de Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes Istanbul continuă să anunțe continuarea colaborării cu piesele de bază, cele care au propulsat-o până în finala Euroligii masculine – ediția 2018/19. Gruparea din Turcia a oficializat prelungirea contractului pentru sârbul Vasilije Micic.

Înalt de 1.96 metri, în vârstă de 25 ani, Micic evoluează la pozițiile 1-2. El a fost liderul lui Efes, până la F4-ul de la Vitoria, la puncte marcate, cu o medie de 12.1 pe meci. De asemenea, a avut 5.5 pase decisive pe partidă.

Micic este unul din cei trei jucători care au evoluat în toate meciurile lui Anadolu Efes în ediția 2018/19 a Euroligii. Sârbul a bifat 37 apariții în această competiție, după ce în urmă cu un an a ajutat-o pe Zalgiris Kaunas să se califice în Final Four.

Pentru prestațiile reușite de-a lungul sezonului 2018/19, Vasilije Micic a fost inclus în a 2-a echipă ideală a Euroligii. Așadar, s-a numărat între cei mai buni zece jucători ai competiției.

Acesta a fost cel de-al 4-lea sezon în Euroligă pentru Micic. EL a jucat între 2014/16 pentru Bayern Munchen și Steaua Roșie Belgrad, în 2017/18 pentru Zalgiris Kaunas, respectiv în 2018/19 pentru Anadolu Efes. Are 98 apariții și 40 titularizări cu medii pe carieră de 8.6 puncte, 4.4 pase decisive, 2.0 recuperări și 0.8 inteercepții pentru 11.2 la eficiență în aproape 23 minute pe meci.

Micic este component al echipei naționale a Serbiei. El a participat la EuroBasket 2017, cucerind medalia de argint.

Pe parcursul ultimelor zile, Anadolu Efes Istanbul a anunțat prelungirea contractelor antrenorului Ergin Ataman și jucătorilor Krunoslav Simon, respectiv Bryant Dunston. Similar acestora, Micic a parafat un acord pentru următorii doi ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.