Vaidas Kariniauskas a semnat cu Igokea

Vaidas Kariniauskas este noul jucător al lui Igokea Aleksandrovac. Baschetbalistul lituanian în vârstă de 25 ani, înalt de 1.98 metri evoluează la poziția 1 șis e află la prima experiență în spațiul ex-iugoslav.

Kariniauskas a terminat sezonul 2018/19 alături de BC Kimis, în primul eșalon al Greciei. El a început amintita stagiune alături de CSM CSU Oradea și a continuat-o cu Lietkabelis, din Lituania.

De-a lungul carierei sale profesioniste, Vaidas a mai jucat pentru Zalgiris, Cantu, U-BT Cluj-Napoca. El are două titluri de campion al României, câte unul cu Clujul și Oradea.

Igokea evoluează în Liga Adriatică, competiție în care a ocupat locul 8 în sezonul 2018/19.

1 comentarii On Vaidas Kariniauskas a semnat cu Igokea

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.