Vaidas Kariniauskas a jucat împotriva lui Zalgiris Kaunas

Vaidas Kariniauskas, campion al României cu U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, a fost unul dintre protagoniștii meciului pe care Lietkabelis l-a disputat pe teren propriu în campionatul Lituaniei, adversar fiind Zalgiris Kaunas. Sportivul în vârstă de 25 ani a bifat 22 minute de joc la eșecul suferit în fața ocupantei locului 3 în ultima ediție a Euroligii masculine. Rezultatul final a fost de 69-73.

Kariniauskas a totalizat 10 puncte, 3 pase decisive, o recuperare, pierzând posesia mingii o dată pentru 6 la eficiență și -11 la +/-. Jamar Wilson și Paulius Valinskas au avut câte 12 puncte pentru Lietkabelis, cel din urmă bifând și șase pase decisive.

Nate Wolters a replicat cu 18 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive, Marius Grigonis a adăugat 14 puncte, 4 recuperări, iar Brandon Davies și Paulius Jankunas au avut câte 11 puncte pentru Zalgiris. Echipa lui Sarunas Jasikevicius a oprit astfel o serie de trei înfrângeri în toate competițiile.

În opt meciuri disputate în campionatul Lituaniei de la despărțirea de CSM CSU Oradea, Vaidas Kariniauskas are medii statistice de 8.4 puncte, 4.1 pase decisive și 2.8 recuperări în 22 minute pe partidă. El are 44% la aruncările de două puncte, 42% la trei puncte și 82% la linia de pedeapsă. Vaidas are patru apariții în Basketball Champions League cu medii de 10 puncte, 3.5 pase decisive și 1.8 recuperări în 22 minute pentru 4.8 la eficiență.

Lietkabelis are 10-8 la general și se situează pe locul al 4-lea din totalul de zece poziții în campionatul din Lituania. Această grupare are 3-7 la general și ocupă locul 6 în Grupa C din Basketball Champions League. De notat că Lietkabelis a pierdut șapte din ultimele opt partide disputate în toate competițiile.

Zalgiris Kaunas are 16-2 și este liderul clasamentului din LKL.

Foto: www.lkl.lt

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.