Utah Jazz obține break-ul în seria cu OKC

Utah Jazz a câștigat Meciul 2 al seriei cu OKC Thunder, din primul tur al playoff-ului NBA 2018. „Mormonii” au învins cu scorul de 102-95.

Cele două echipe au alternat la conducere pe tabela de marcaj. Jazz a câștigat prima repriză, scor 53-46, însă Thunder au replicat în secvența a 3-a cu un parțial de 33-21. Secvența decisivă a aparținut oaspeților. Jazz au marcat 28 puncte, iar gazdele au replicat cu doar 16.

Foto: AP Photo/Sue Ogrocki

Donovan Mitchell a reușit 28 puncte, 6 recuperări în condițiile în care prezența lui pe parchet a fost sub semnul întrebării înaintea acestui meci. El a marcat 13 puncte în secvența decisivă a partidei, în condițiile în care Carmelo Anthony și Paul George au avut 0/14 la aruncările din acțiun în ultimele 12 minute.

Ricky Rubio a adăugat 22 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, iar Derrick Favors a încheiat cu 20 puncte, 16 recuperări pentru învingători. Nimeni de la OKC Thunder nu a marcat 20 puncte. Russell Westbrook a reușit 19 puncte, 13 pase decisive, 9 recuperări și 4 intercepții.

Scorul general devine 1-1. Seria se mută în Salt Lake City pentru următoarele două meciuri.

LeBron James a totalizat 46 puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții în 40 minute de joc la victoria lui Cleveland Cavaliers, scor 100-97, în Meciul 2 al seriei cu Indiana Pacers. Scorul general este 1-1, seria mutându-se în Indianapolis.

Chris Paul a reușit 27 puncte, 8 pase decisive și 3 intercepții într-o seară în care James Harden a avut 2/18 la aruncările din acțiune în Meciul 2 al seriei dintre Houston Rockets și Minnesota Timberwolves. Scorul final a fost de 102-82. Scorul general a devenit 2-0 și seria se mută în Minneapolis.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.