Usak Sportif are avantaj de o posesie înaintea manșei decisive în dubla cu Nanterre

Sferturile de finală FIBA Europe Cup au demarat cu o victorie la limită pentru Muratbey Usak Sportif asupra francezilor de la JSF Nanterre. Scorul final al partidei desfășurate în Turcia a fost de 85-82.

Partida a demarat favorabil echipei care a pus capăt aventurii europene a campioanei României. Turcii s-au desprins la 27-13 în primul sfert, însă următoarele trei perioade de joc au fost adjudecate de francezi. Nanterre a reușit chiar să treacă la conducere în sfertul 4, dar Usak Sportif a replicat și a încheiat mai bine partida, ducând un avantaj de o posesie în manșa retur.

Shaquille McKissic a reușit 19 puncte, 8 recuperări, Zach Auguste a contribuit cu 18 puncte, Rolands Freimanis a termint cu 15 puncte, 6 recuperări, iar Sarunas Vasiliauskas a terminat cu 13 puncte, 6 pase decisive pentru învingători. Heikko Schaffartzik a replicat cu 20 puncte, alți trei jucători de la Nanterre reușind să înscrie cel puțin 13 puncte.

Miercuri (08.03) sunt programate jocurile primei manșe din sferturile de finală în celelalte trei serii. Programul acestor jocuri este următorul:

Enisey Krasnoyarsk (RUS) vs Telenet Oostende (BEL)
Cibona Zagreb (CRO) vs Elan Chalon (FRA)
Telekom Bonn (GER) vs Ironi Nahariya (ISR)

Returul se dispută pe 14-15 martie anul curent.

Foto: fiba.com/europecup/16-17

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.