Următoarele două faze ale Cupei României la baschet masculin 2018/19 au fost devansate

Consiliul Director a stabilit, în cadrul ședinței din data de 26 noiembrie 2018, modificarea datelor de disputare a tururilor 3 și 4 din Cupa României la baschet masculin – ediția 2018/19. Datele celor două tururi eliminatorii au fost devansate.

În urma modificărilor, calendarul Cupei României la baschet masculin – ediția 2018/19 arată în felul următor:

Turul al 3-lea (participă Sighetu Marmației, Tîrgu Mureș, Constanța, Mediaș, Timișoara, Craiova, Pitești și Dinamo Știința)
– Manșa 1 în 30 ianuarie 2019
– Manșa 2 în 6 februarie 2019

Turul al 4-lea (participă învingătoarele din turul al 3-lea, plus U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu și Steaua București
– Manșa 1 în 13 martie 2019
– Manșa 2 în 20 martie 2019

Aceste modificări sunt bine venite ținând cont de faptul că potrivit calendarului inițial între manșa a 2-a din turul al 4-lea și Final Four-ul competiției era o singură săptămână. Datorită noului calendar, există suficient timp pentru a se stabili locul de desfășurare al turneului final, iar formațiile califcate își pot rezerva locul de cazare pe perioada acestui eveniment.

Mai multe decizii ale Consiliului Director din 26 noiembrie anul curent pot fi lecturate AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.