Unul dintre candidații la președinția ACB a fost arestat

Juan Francisco Garcia, unul dintre cei trei candidați la funcție de președinte al ACB – liga profesionistă de baschet a Spaniei – a fost arestat la Barcelona. El este cercetat pentru spălare de bani și evaziune fiscală. În cadrul aceleiași anchete este investigat și Jose Maria Aznar Eduardo Zaplana, fost ministru în guvernul iberic.

Garcia a fost președinte al clubului Estudiantes Madrid, una dintre cele mai longevive grupări în eșalonul de elită al baschetului spaniol.

În cursul zilei de marți (22.05) se desfășoară alegerile pentru președinția ACB. Ceilalți doi candidați sunt Javier Imbroda și Migual Juane. În urma declanșării anchetei și a arestării lui Garcia devine limpede că acesta nu va putea fi ales la conducerea ligii profesioniste de baschet a Spaniei.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Unul dintre candidații la președinția ACB a fost arestat

  • Similitudini cu alegerile de la noi la fotbal de acum 4 ani?
    Sau ăsta este fauna din sportul iberic, altfel unul dintre cele mai performante?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.