Unul din arbitrii finalei Copa del Rey 2019 admite erorile comise

Miguel Angel Perez Perez, unul dintre arbitrii controversatei finale de Cupa Spaniei 2019 la baschet masculin, a admis că s-au comis erori de arbitraj în ultimele momente ale confruntării câștigate de FC Barcelona în fieful lui Real Madrid.

Este vorba despre un fault nesancționat, comis de Anthony Randolph asupra lui Chris Singleton, respectiv decizia de interferență (goaltending) împotriva intervenției aceluiași Anthony Randolph la acțiunea lui Ante Tomic.

Iată ce a declarat Perez pe marginea acestui subiect într-un interviu acordat publicației La Voz de Galicia:

„Realitatea tristă, de netăgăduit, este că am comis greșeli în momente cheie ale finalei. Am comis două erori umane. La momentul respectiv am convenit cu colegii mei că deciziile noastre sunt corecte. Nu mă simt vinovat de nimic. Mă simt responsabil de greșelile comise. Nu mă simt vinovat. Asta ar însemna că am avut intenții rele, ceea ce nu e adevărat. Mă gândesc la acele decizii în permanență și sunt convins că mă vor bântui toată viața.”

Interviul întreg poate fi lecturat, în spaniolă, AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.