Unics Kazan suferă al 7-lea eșec consecutiv!

Unics Kazan este în cădere liberă. Finalista ultimei ediții a Ligii VTB, statut care i-a asigurat prezența în actuala ediție a Euroligii, a pierdut nouă din ultimele zece meciuri oficiale disputate.

Duminică (05.02), formația antrenată de către Evgeny Pashutin a pierdut pe terenul lui Tsmoki Minsk, scor 87-85. Acesta este cel de-al 4-lea eșec consecutiv în Liga VTB și al 7-lea succesiv în toate competițiile.

De la intrarea în anul calendaristic 2017, Unics a câștigat un singur meci. Este vorba despre jocul cu Brose Baskets Bamberg, din 12 ianuarie, încheiat cu scorul de 63-58.

La ora actuală, gruparea din Kazan are 7-14 la general și se situează pe locul al 12-lea în Euroligă. Unics are 10-5 și ocupă locul al 5-lea în Liga VTB.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.