Unics Kazan este prima echipă calificată în faza a 2-a din EuroCup 2018/19

Unics Kazan este prima echipă calificată în faza a 2-a din EuroCup – ediția 2018/19. Rușii au un bilanț general de 5-1 și se situează pe primul loc în Grupa D.

Formația amintită, antrenată de către grecul Dimitris Priftis, nu are cum să mai coboare pe locul al 5-lea în grupă indiferent ce se va întâmpla pe parcursul ultimelor patru etape din faza inaugurală a competiției. Locul 2 în Grupa D aparține lui Unicaja Malaga, tot cu 5-1 la general, însă ibericii mai au nevoie de un rezultat favorabil pentru a-și asigura prezența în TOP 16.

Lokomotiv Kuban Krasnodar și Alba Berlin, echipe angrenate în Grupa B, respectiv LDLC Asvel Villeurbane, în Grupa C, se află într-o situație identică cu Malaga. Fiecare dintre aceste echipe mai are nevoie de un rezultat favorabil pe parcursul ultimelor patru etape pentru a-și asigura calificarea în faza următoare.

Fiat Torino, din Italia, echipă antrenată de Larry Brown, este singura din cele 24 grupări angrenate în competiție care nu a câștigat niciun meci în primele șase etape. Arka Gdynia (Polonia), Mornar Bar (Muntenegru, Liga Adriatică) și Energia Trento (Italia) au câte o victorie la activ. Situația în clasament la ora actuală poate fi consultată AICI.

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe de câte șase fiecare se califică pentru TOP 16 în EuroCup. Această fază va cuprinde patru grupe de patru echipe, rezultând câte șase meciuri pentru fiecare grupare. Locurile 1 și 2 în fiecare grupă din TOP 16 se califică pentru playoff. Acesta va cuprinde trei faze (sferturi, semifinale și finala), fiecare pe sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.