Unics Kazan a învins pe Zenit St. Petersburg în deschiderea TOP 16 din EuroCup

Unics Kazan a câștigat primul meci de cupe europene din anul calendaristic 2019. Formația antrenată de către Dimitrios Priftis a învins pe Zenit St. Petersburg în deschiderea TOP 16 din EuroCup – ediția 2018/19. Rezultatul final al confruntării rusești a fost de 68-67.

Partida a fost echilibrată, sferturile 1 și 3 încheindu-se la egalitate, pentru ca secvența a 2-a să fie adjudecată de Zenit la un singur punct. Unics a reușit să se desprindă la două posesii cu două minute înainte de finalul confruntării, după un parțial de 12-4, principalii realizatori în faza de atac fiind Pierria Henry și Melvin Ejim. Formația din St. Petersburg nu a renunțat, apropiindu-se la un singur punct și a avut șansa victoriei, dar încercarea lui Evgeny Voronov în penultima secundă din timpul regulamentar a fost imprecisă.

Pierria Henry a totalizat 18 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Melvin Ejim (foto) a adăugat 11 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, iar Jamar Smith a terminat cu 9 puncte pentru Unics Kazan. În replică, Jalen Reynolds a totalizat 17 puncte, 17 recuperări și 2 capace, Philip Scrubb a terminat cu 14 puncte, iar Marko Simonovic a bifat 10 puncte, 3 intercepții pentru Zenit St. Petersburg.

În celălalt meci al Grupei E, joi (03.01), Alba Berlin primește vizita lui AS Monaco.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.