Unics Kazan s-a impus pe terenul lui Lokomotiv Kuban în deschiderea playoff-ului Ligii VTB

Unics Kazan a deschis playoff-ul Ligii VTB cu o victorie în deplasare. Cursa pentru un nou loc în Euroliga masculină pentru Keith Langford&co a demarat la Krasnodar, acolo unde oaspeții au câștigat cu 71-62.

Anton Ponkrashov (foto) a totalizat 15 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Quino Colom a adăugat 14 puncte, 8 pase decisive, 7 recuperări, iar Artsiom Parakhouski a terminat cu 11 puncte și 10 recuperări pentru învingători. Din echipa antrenată de Evgeny Pashutin s-a remarcat și Keith Langford, autor a 12 puncte pentru Unics.

În replică, Taylor Rochestie a reușit 11 punce, iar Mardy Collins a terminat cu 10 puncte, 5 recuperări pentru Lokomoiv Kuban.

Așadar, seria a demarat cu break. Unics conduce cu 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Următoarea confruntare se va disputa tot la Krasnodar.

CSKA Moscova, deținătoarea trofeului și câștigătoarea sezonului regulat, a deschis playoff-ul cu o victorie categorică, scor 77-54, asupra lui BC Astana. Scorul general este de 1-0.

Khimki Moscova a dispus cu 91-84 în jocul de deschidere al seriei cu Enisey Krasnoyarsk.

În fine, Zenit St. Petersburg, a 2-a clasată în sezonul regulat, a depășit pe VEF Riga, scor 93-81 și 79-74, în cele două meciuri găzduite din această serie. Scorul general este de 2-0, letonii urmând să găzduiască Meciul 3.

Spre deosebire de sezonul precedent, playoff-ul Ligii VTB se joacă cu zi de pauză între meciuri.

Foto: www.vtb-league.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.