Unics Kazan a anunțat despărțirea de antrenorul Evgeny Pashutin

Unics Kazan a anunțat despărțirea de antrenorul Evgeny Pashuntin. Cele două părți se separă pentru a 2-a oară.

Sezonul 2016/17 a cuprins participare în Euroligă, una care a avut un exect negativ asupra parcursului echipei în Liga VTB. Unics Kazan a fost eliminată de Lokomotiv Kuban în primul tur al playoff-ului și chiar dacă a fost depășită de o echipă cu buget mai mare, nemulțumirea este legată de faptul că Unics nu a reușit să termine sezonul regulat al competiției regionale între primele patru.

Pashutin a ajutat-o pe Unics să câștige EuroCup în 2011, respectiv Liga VTB și campionatul Rusiei în 2010. El a antrenat gruparea din Kazan între 2010 și 2012, respectiv între 2014 și 2017.

Fără îndoială se anunță multe modificări la nivelul lotului de jucători pentru Unics Kazan. Întâi va trebui stabilită strategia și numit noul antrenor principal.

Foarte probabil, Unics va evolua în EuroCup în sezonul 2017/18.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.