Ungaria a inaugurat Academia Națională de baschet la Pecs

Academia Națională de baschet a Ungariei a fost inaugurată pe ata de 11 octombrie 2018. Imagini video și un reportaj în limba maghiară, cu legendarul om de baschet Ratgeber Laszlo, fost câștigător al Euroligii feminine, alături de Spartak Moscova.

Potrivit declarațiilor lui Ratgeber, noua construcție rivalizează cu construcții similare realizate în Spania, respectiv în alte țări puternic dezvoltate baschetbalistic din Europa. Obiectivul academiei este de a produce jucători de baschet la nivel înalt, dar și să educe oameni pe măsură.

Pe termen lung, scopul este ca în decursul a două cicluri olimpice această academie să devine neîncăpătoare, astfel încât ea fie să se mărească din punct de vedere al inrastructurii, fie ca pe parcursul următorilor ani să fie deschise și alte astfel de centre pe teritoriul Ungariei.

Construcția a fost ridicată la Pecs.

Sursă video: Nemzeti Sport Online

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.