Ungaria – Echipele își transmit propriile meciuri pe YouTube

Prima etapă a sezonului regulat din campionatul Ungariei la baschet masculin – ediția 2017/18 are loc la sfârșitul acestei săptămâni. Szeged, echipa antrenară de Andjelko Mandic, din care fac parte Marko Boltic, Andrija Ciric și Nenad Sulovic, a învins vineri (29.09), în deplasare pe terenul lui DEAC, la care joacă Ivan Lilov, scor 78-66.

Sâmbătă (30.09), sunt programate cinci partide din runda inaugurală, un meci fiind amânat întrucât Alba Fehervar este angrenată în cel de-al 3-lea tur preliminar din Basketball Champions League. De notat că trei din cele cinci partide sunt trasmise în direct pe internet. Toate încep la ora 19:00.

Este vorba despre:

Atomeromu Paks vs Falco Szombathely

https://www.youtube.com/watch?v=ASWBqNecMHY

ZTE vs KTE Duna Aszfalt

Pecs PVSK vs Szolnok Olaj KK

Așadar, un alt plus pentru echipele maghiare, care oferă în transmisiune directă liberă, pe canalele proprii de YouTube, meciurile propriilor echipe din competiția internă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.