Unet Holon este prima sfertfinalistă în FIBA Europe Cup 2018/19

Unet Holon este prima echipă calificată în sferturile de finală FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Israelienii, ajunși în playoff-ul acestei competiții după o participare în grupele Basketball Champions League, s-au calificat în dauna lui Balkan Botevgrad.

Manșa a 2-a, desfășurată marți (12.03), la Botevgrad, s-a încheiat cu scorul de 83-82 în favoarea bulgarilor. În tur, Holon a învins cu 85-81. Așadar, scorul general a fost de 167-164.

Balkan s-a desprins la un maxim de 11 puncte în manșa a 2-a, anulând deficitul de patru puncte din prima manșă, însă israelienii au revenit și s-au calificat. Finalul partidei a fost deosebit de echilibrat, LaMarcus Reed irosind ultima șansă a bulgarilor, călcând în afara terenului cu cinci secunde înainte de final.

Darion Atkins a totalizat 20 puncte, Guy Pnini a totalizat 15 puncte, 7 pase decisive, iar DeQuan Cook au terminat cu 15 puncte, 6 recuperări pentru Holon. În replică, Mikael Hopkins a totalizat 20 puncte, 15 recuperări, 5 pase decisive, Alex Gavrilovic a adăugat 19 puncte, 8 recuperări, iar Brandon Brown a terminat cu 17 puncte, 5 pase decisive, 3 intercepții pentru Balkan.

În sferturile de finală, Unet Holon se va duela cu învingătoarea seriei dintre Alba Fehervar și Telekom Bonn. În tur, germanii au învins cu 85-84.

Celelalte șapte meciuri din manșa a 2-a a optimilor de finală FIBA Europe Cup se dispută miercuri (13.03). Iată situația după prima manșă:

Alba Fehervar vs Telekom Bonn (84-85)
Pinar Karsiyaka vs BK Ventspils (76-78)
Filou Oostende vs Donar Groningen (66-66)
Ironi Ness Ziona vs Bakken Bears (74-91)
s.Oliver Wurzburg vs Avtodor Saratov (79-76)
Dinamo Sassari vs ZZ Leiden (97-93)
Pallacanestro Varese vs Z Mobile Prishtina (80-77)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.