UCAM Murcia și Emanuel Cățe s-au calificat în playoff-ul Basketball Champions League

UCAM Murcia s-a calificat în playoff-ul Basketball Champions League. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe a învins pe Nizhny Novgorod, scor 94-90, la capătul unui meci ce a necesitat două reprize de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei.

Emi Cățe a avut o contribuție importantă la acest rezultat. El a bifat 28 minute și 11 secunde de joc, perioadă în care a totalizat 10 puncte, având 5/10 la aruncările din acțiune și 0/2 la linia de pedeapsă. Compatriotul nostru a adăugat 8 recuperări (3 ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și două capace, fiind descalificat cu cinci greșeli personale. A terminat partida cu un indice de 14 la eficiență.

Foto: www.championsleague.basketball

Este cel de-al 6-lea meci în grupele Champions League cu cel puțin zece la eficiență pentru pivotul român. Cățe are medii stagionale de 7.9 puncte, 6.5 recuperări, 1.1 capace și 0.8 pase decisive în aproape 21 minute pentru 11.6 la eficiență și 3.6 la +/-. El are procentaje de 56% la aruncările din acțiune și 68% la linia de pedeapsă.

Askia Booker a totalizat 22 puncte, 5 pase decisive, Ovie Soko a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, iar Charlon Kloof a terminat cu 13 puncte pentru Murica. În replică, Kendrick Perry a izbutit 33 puncte, 5 recuperări, Ivan Strebkov a adăugat 20 puncte, 5 recuperări, iar Christopher Czerapowicz a izbutit 18 puncte pentru Nizhny.

UCAM Murcia are 9-1 la general, fiind lider solitar al Grupei A. În urma acestui rezultat, formația iberică și-a asigurat calificarea în playoff-ul Basketball Champions League, având un plus de cinci victorii față de a 5-a clasată în grupă cu doar patru etape rămase de disputat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.