UCAM Murcia a pierdut pe terenul lui Iberostar Tenerife

UCAM Murcia a fost învinsă pe terenul lui Iberostar Tenerife, formație calificată la F4-ul Basketball Champions League 2019. Meciul contând pentru etapa a 27-a în Liga ACB – ediția 2018/19 s-a încheiat cu scorul de 83-76.

Murcia a câștigat prima repriză cu 36-30, însă Tenerife a reacționat cu un parțial de 31-11 în sfertul al 3-lea. Echipa lui Emi Cățe a reușit să reducă din deficit în ultimul act, dar nu a reușit să pună în dificultate formația adversă.

Titularizat la poziția 5, Cățe a petrecut 21 minute și 24 secunde pe parchet, totalizând opt puncte. Emi a avut 4/5 la aruncările din acțiune și 0/3 la linia de pedeapsă. Românul a adăugat 4 recuperări, o intercepție și un capac cu două posesii pierdute pentru 8 la eficiență.

În 26 apariții în acest sezon, Cățe are medii statistice de 5.0 puncte, 3.3 recuperări și 0.5 capace pentru 6.7 la eficiență în 14 minute/meci. El are 66% atât la aruncările de două puncte, cât și la linia de pedeapsă.

Murcia are 8/19 la general și ocupă locul 17. În schimb, Tenerife ajunge la 13/14, bilanț ce o plasează pe locul 9.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.