TF CN U16 masculin – Programul semifinalelor

U-BT 1 Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank București s-au calificat în semifinalele Campionatului Național U16 masculin – ediția 2016/17. Turneul final se desfășoară la Sighetu Marmației.

Ziua de vineri, a 3-a din cadrul turneului final, a consemnat un duel important, între U-BT 1 Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank București. Ardelenii s-au impus cu scorul de 79-72, asigurându-și calificarea în penultimul act al competiției. În celălalt meci al Grupei A, ACS 4Sports Agronomia a depășit pe CSȘ 1 Sighetu Marmației cu scorul de 65-58.

De notat că s-a consemnat o egalitate în trei la vârf. Formația din Cluj-Napoca a avut un coșaveraj de +4, Steaua CSM EximBank a avut +3, iar 4Sports Agronomia a avut -7. Așadar, diferența de șapte puncte din duelul direct cu formația militară în ultima zi a fazei grupelor a asigurat formației de pe Someș prima poziție în grupă.

În Grupa B era deja cunoscut faptul că CSȘ Târgoviște și BC Slam București vor avansa în semifinale înaintea meciurilor de vinri. Duelul direct al acesto formații avea să stabilească ordinea în grupă și implicit să definitivete tabloul semifinalelor. Formația din capitală a învins cu scorul de 74-61, fiind singura neînvinsă la încheierea fazei grupelor de la turneul final.

Programul semifinalelor:

U-BT 1 Cluj-Napova vs CSȘ Târgoviște – ora 13.00
BC Slam București vs Steaua CSM EximBank București – ora 15.00

Programul jocurilor din turneul 5-8:

4Sports Agronomia București vs Cuza Sport Brăila – ora 9.00
U-BT 2 Cluj-Napoca vs CSȘ 1 Sighetu Marmației – ora 11.00

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.