CN U14 – Rezultatele zilei a 2-a de la turneul final

Ziua a 2-a la turneul final al Campionatului Național U14 masculin – ediția 2014/15, în desfășurare la Arena de Baschet din capitală, a rezervat rezultate scontate. Parcurgem rezultatele consemnate și situația în cele două grupe înaintea ultimei runde.

BC Slam București a repurtat a 2-a victorie în cadrul acestui eveniment. Amfitrionii au depășit pe CSȘ Mediaș, scor 68-47. După un start în forță (12-0), formația din capitală a fost ajungă din urmă, însă în repriza a 2-a a controlat jocul și s-a impus.

Radu Rădulescu a totalizat 31 puncte și 18 recuperări. În replică, Paul Adam și Ciprian Roman au avut câte 14 puncte fiecare pentru ardeleni.

ACS Dan Dacian București a învins pe CSȘ Unirea Iași, scor 73-71, într-un meci contând pentru Grupa A. Bucureștenii au rezitat unei reveniri spectaculoase consemnată în sfertul decisiv din partea moldovenilor. Ieșenii au câștigat secvența a 4-a cu 25-15, dar în cele din urmă au pierdut la limită.

Luca Vișan Hara și Luca Vasile au avut câte 16 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Liviu Andrei Petrache a bifat 20 puncte și 10 recuperări pentru formația din Iași.

În urma acestor rezultate, cele două formații din capitală și-au asigurat prezența în semifinale.

U Mobitelco Cluj-Napoca a bifat cea de-a 2-a victorie. Ardelenii au depășit pe CSȘ CSM Târgoviște, scor 79-62. Partida a fost controlată de clujeni, aceștia câștigând fiecare sfert: 21-16, 24-17, 18-15, 16-14.

Tudor Lungu a bifat a 2-a prestație consistentă în tot atâtea zile. El a totalizat 22 puncte și 9 recuperări pentru formația învingătoare. În replică, Gabriel Toma a totalizat 13 puncte și 9 recuperări pentru formația dâmbovițeană.

În celălalt meci al zilei a 2-a în Grupa B, CSȘ Sighetu Marmației a depășit pe LPS Satu Mare, scor 79-59. Meciul a fost decis în repriza a 2-a, învingătorii s-au impus cu 51-29.

Ciprian Albu a avut o nouă prestație impresionantă cu 11 puncte, 17 recuperări și 12 pase decisive, pentru primul triple-double la turneul final U14, cu 27 la eficiență, bifând 5 intercepții și 3 capace. Ghiță Tamaș a avut 33 puncte, 5 recuperări, iar Matei Șandor a terminat cu 28 puncte pentru, 5 recuperări, 3 intercepții pentru învingători. În replică, Denis Dobra a avut 22 puncte pentru Satu Mare.

În urma acestor rezultate situația în cele două grupe este următoarea:

Grupa A
1. Dan Dacian – 2/0
2. BC Slam – 2/0
3. Mediaș – 0/2
4. Iași – 0/2

Grupa B
1. Cluj – 2/0
2. Târgoviște – 1/1
3. Sighetu Marmației – 1/1
4. Satu Mare – 0/2

Programul ultimei etape din faza grupelor:

CSȘ Unirea Iași vs CSȘ Mediaș – ora 10
U Mobitelco Cluj vs CSȘ Sighetu Marmației – ora 12
CSȘ CSM Târgoviște vs LPS Satu Mare – ora 14
ACS Dan Dacian București vs BC Slam București – ora 16

Semifinalele și jocurile pentru stabilirea locurilor 5-8 se dispută sâmbătă (06.06). Finala și jocurile de clasament sunt programate pentru duminică (07.06).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.