U-BT Cluj-Napoca – Programul precompetițional 2019/20

U-BT Cluj-Napoca a anunțat programul de pregătire premergător startului oficial pentru sezonul competițional 2019/20. Așa cum se știe deja, BT Arena va găzdui un redutabil turneu internațional în perioada 14-15 septembrie.

Iată programul precompetițional pentru deținătoarea SuperCupei României:

  • 5 august – reunire
  • 2 septembrie – Belgrad – amical cu Mega Bemax (Serbia)
  • 4 septembrie – Belgrad – amical cu Szolnoki Olaj (Ungaria)
  • 6/7 septembrie – Sarajevo – participare la Memorialul Mirza Delibašić, alături de echipele Gaziantep (Turcia), Budućnost Podgorica (Muntenegru) și Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia)
  • 14/15 septembrie – Cluj-Napoca – prezentarea echipei la turneul League of the 4, unde mai sunt invitate Fenerbahçe Beko Istanbul (Turcia), Partizan Belgrad (Serbia) și Mornar Bar (Muntenegru)

Referitor la programul de pregătire, Branko Cuic a declarat următoarele, conform www.u-bt.ro:

„Prima parte a pregătirii o vom desfășura pe plan local, la Cluj-Napoca. Vom disputa și un meci amical, împotriva unui adversar nu foarte puternic, care va fi anunțat ulterior. Vom merge la începutul lunii septembrie în Serbia, la Belgrad, pentru două partide amicale. De la Belgrad vom pleca direct la Sarajevo, pentru puternicul memorial Mirza Delibašić. În cele din urmă ne întoarcem la Cluj-Napoca, unde le vom prezenta fanilor noștri lotul pentru noul sezon. S-a depus un efort foarte mare ca între 14-15 septembrie să organizăm, împreună cu prietenii noștri de la Sports Festival, turneul League of the 4. Va fi un turneu unic în baschetul românesc, cu participante extrem de valoroase.”

Primul meci oficial pentru U-BT Cluj-Napoca are loc pe 2 octombrie, ]n preliminariile FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Adversar este KB Rahoveci.

Noul antrenor al echipei este Dusko Vujosevic, asistat de Mihai Silvășan. Până la această oră, clujenii au perfectat transferurile lui Brandyn Curry, Karlo Žganec, Artis Ate, Patrick Richard și Rareș Uță. De asemenea, formația de pe Someș a prelungit contractele lui Nandor Kuti și Andrei Calnicenco.

Cuic, director executiv sportiv al ardelenilor, a declarat următoarele pentru site-ul oficial al U-BT Cluj-Napoca referitor la efectivul de jucători:

„Suntem în legătură permanentă cu domnul Vujošević, vorbim zilnic despre echipă și despre ce avem de făcut. Nu am definitivat încă lotul, urmează să transferăm doi jucători străini pe pozițiile patru și cinci. După cum ați văzut, în cupele europene vom juca cu KB Rahoveci din Kosovo. Tragerea la sorți a avut loc miercuri la Munchen, iar clubul a fost reprezentat de colegul nostru, Dorin Pintea. Cred că a fost o tragere la sorți potrivită pentru noi”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.