Tyrese Rice s-a despărțit, într-un final, de FC Barcelona

Tyrese Rice și-a încheiat socotelile cu FC Barcelona. După o jumătate de sezon în care s-a antrenat cu echipa a 2-a, dar nu a disputat niciun meci oficial, americanul cu cetățenie muntenegreană a semnat un angajament cu echipa chineză Shenzhen Leopards.

Rice nu a fost dorit de noul antrenor al catalanilor, Sito Alonso. Acesta l-a legitimat în vară pe Thomas Heurtel. De asemenea, Barcelona l-a adus pe Phil Pressey, iar ca o a 3-a variantă la postul de conducător de joc, devenit între timp a 2-a opțiune, a fost utilizat Pau Ribas.

Având un contract garantat pentru sezonul 2017/18, unul dintre cele mai mari din Europa, Rice nu a fost dispus să accepte rezilierea contractului, chiar dacă i s-a comunicat că nu se contează pe serviciile sale în actuala stagiune. El s-a antrenat cu echipa a 2-a, dar nu a disputat niciun meci oficial după EuroBasket 2017.

Oferta din China a venit la scurt timp după ce Shenzhen s-a despărțit de un alt american. Este vorba despre Keith Langford, cel mai bun marcator al Euroligii în sezonul 2016/17.

Reamintim că Rice a câștigat Euroliga masculină în 2014, alături de Maccabi Tel-Aviv. El a fost desemna MVP al Final Four-ului din acel an.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.