Tyler Laser este noul jucător al Craiovei

Tyler Laser este noul jucător al SCM U Craiova. Anunțul oficial a fost făcut în cursul zilei de luni (12.08), de agenția care îl reprezintă pe jucător. Astfel, se confirmă cele anunțate pe site-urile totalbaschet.ro și sportuldoljean.ro în ultima perioadă.

🚨 SIGNING ALERT 🚨Tyler Laser gets back to Romania signing with Scm U Craiova Baschet ! #followyourdreamswithus

Publicată de Tangram Sports Management pe Luni, 12 august 2019

Înalt de 1.88 metri, Laser este jucător de poziția 1. El este un scorer de excepție, fiind un jucător ce are nevoie de minge pentru a se face remarcat.

În 30 apariții la nivelul celui de-al 2-lea eșalon german, Laser a avut medii statistice de 15.1 puncte, 6.4 pase decisive și 2.2 recuperări pentru 13.7 la eficiență. Americanul a avut 55 reușite de trei puncte cu 45% la acest procedeu și a încheiat sezonul cu 58% la aruncările din acțiune, respectiv 81% la linia de pedeapsă. Tyler a avut o medie de 29.4 minute pe meci.

Tubingen a ocupat locul 9 în sezonul precedent în Pro A (al 2-lea eșalon din Germania.

În sezonul 2017/18, Laser a evoluat în România pentru CSU Sibiu. El a avut 40 apariții în LNBM și una în Cupa României. A avut medii statistice de 17 puncte, 3.7 recuperări și 3.5 pase decisive, 1.1 intercepții, respectiv 16.1 la eficiență în 30 minute pe partidă. Americanul a avut 58% la aruncările din acțiune, 41% la trei puncte și 79% la linia de pedeapsă.

Alături de galben-albaștri, Laser a ocupat locul 4 în Liga Națională.

Anterior experienței din România, Tyler Laser a mai evoluat în Grecia, Bulgaria, Italia și Cipru. El a absolvit universitatea Eastern Illinois.

Până la această oră s-au confirmat, prin surse oficiale (clubul craiovean sau agențiile ce reprezintă jucătorii), transferul următorilor jucători: Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Nikolay Stoyanov, respectiv Omari Gudul. În plus, există o informație potrivit căreia Monyea Pratt va semnat cu Craiova.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.