Tyler Dorsey completează lotul lui Maccabi Tel-Aviv

Tyler Dorsey completează lotul lui Maccabi Tel-Aviv. Baschetbalistul născut în SUA cu cetățenie elenă (și are inclusiv antecedenți israelieni), se află la primul angajament în Europa.

Înalt de 1.96 metri, Dorsey este jucător de poziția 2. El a jucat doi ani în NCAA pentru Oregon, iar în 2017 a fost ales cu opțiunea 41 în NBA Draft de Atlanta Hawks.

La nivel profesionist, Tyler a jucat în NBA și G-League. A avut angajamente cu Atlanta Hawks, Erie BayHawks, Memphis Grizzlies și Memphis Hustle.

În 104 apariții în NBA, cu 16 titularizări, Dorsey are medii pe carieră de 6.7 puncte, 2.3 recuperări și 1.3 pase decisive în 16.1 minute pe partidă. El are procentaj de 37% la aruncările de trei puncte.

Prin această legitimare, Maccabi Tel-Aviv a completat lotul de jucători pentru sezonul 2019/20. Acesta este alcătuit din 15 jucători:

Fundași – John DiBartolomeu, Deni Avdija, Scottie Wilbelin, Nate Wolters, Elijah Bryant, Sandy Cohen III, Tyler Dorsey, Yovel Zoosman
Extreme – Dori Sahar, Jake Cohen, Omri Casspi, Angelo Caloiaro, Quincy Acy
Pivoți – Tarik Black, Othello Hunter

Antrenor este Ioannis Sfairopoulos.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.