Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’), editia a XV- a, Oradea, Romania, 23-25.08.2019

Cea de-a XV-a editie a Turneului International de Baschet in Fotoliu Rulant “Maria” se va derula sub deviza “100% baschet si va aduna la start patru echipe: ASP Oradea (Romania), SGK Rolling Chocolate Heidelberg (Germania), Dunav Apatin (Serbia) si MERCATOR Ljubljana (Slovenia). TIBFR ‘Maria’ este la ora actuala cel mai important eveniment de baschet adaptat din Romania.

Meciurile din turneul de baschet in fotoliu rulant se vor disputa sambata 24 august, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii din Oradea. Iată programul turneului:

TVR 3 și TVR Cluj vor transmite în direct meciul ASP Oradea vs Dunav Apatin, cu începere de la ora 12:00.

TIBFR ‘Maria’ este o noua promovare a potentialului pe care Romania il are in sustinerea evenimentelor internationale de sport adaptat.

Eveniment oferit de: FAN Courier
Co-producator: TVR Cluj
Sponsor: Bosch Romania, Transgaz.
Parteneri: Tzmo Romania-Seni, AlecoAir, Aqua Carpatica, Universitatea din Oradea, 24 Secunde.
Eveniment promovat de: Federatia Romana de Baschet.
Partener de ospitalitate: DoubleTree by Hilton Hotel Oradea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.