Turneul final U16 masculin – ediția 2016/17 se va desfășura la Sighetu Marmației

Turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2016/17 se va desfășura în perioada 10-14 mai anul curent. Evenimentul este găzduit la Sighetu Marmației, în organizarea CSȘ din localitate.

Cu câteva meciuri rămase de disputat din cadrul fazei semifinale, se cunosc numele câtorva echipe calificate pentru turneul final. Este vorba despre BC Slam București, U-BT Cluj-Napoca, Cuza Sport Brăila, Steaua CSM EximBank București.

Lista echipelor calificate la turneul final, respectiv a formațiilor care vor participa la turneul de baraj se va definitiva în cadrul jocurilor programte a se desfășura în perioada 28-30 aprilie, când se va încheia faza semifinală.

4 comentarii On Turneul final U16 masculin – ediția 2016/17 se va desfășura la Sighetu Marmației

  • Chiar daca Sighetul nu indeplineste criteriile de organizare ale unui turneu final, s-a luat aceasta decizie absurda.

  • Esti dezinformat total….
    Sala corespunde din toate punctele de vedere… dacă nu ar fi așa nu puteau sa-si dispute meciurile de pe teren propriu …. dar prea multe detalii pentru o persoana care este răutăcios si dezinformat!!!

  • Potrivit regulamentului FRB câte nu tine cont de adevarata logistica care le oferă România , 60% din echipele participante in C.N. nu au sala unde sa-si desfășoare meciurile !! Sa revenim la Sighetul Marmatiei orașul dispune de condiții mult fata de ce se regăsește in țara , problema tuturor este distanță si partea financiara … Frlicit FRB pentru decizia luată !!! Si este direc interesată sa mențină si sa dezvolte baschetul in nordul țării !!!!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.