Turneul final 3×3 U18 FIBA Europe Cup

În perioada 1-3 septembrie anul curent, la Debrecen, are loc turnul final al 3×3 U18 FIBA Europe Cup – ediția 2017. Evenimentul reunește 12 echipe la masculin și tot atâtea la feminin.

România este reprezentată în competiția masculină. Tricolorii s-au calificat în urmă cu aproximativ o lună prin intermediul turneului de la Riga. Compatrioții noștri au fost repartizați în Grupa B, alături de Italia și Spania.

Lotul României la acest eveniment este alcătuit din Ștefan Bîrloveanu, Victor Bogdan, Alexandru Coconea și Radu Petrescu. De notat că spre deosebire de turneul de calificare, Coconea a fost inclus în echipa României în detrimentul lui George Blaj Voinescu.

Potrivit sistemului competițional, primele două din grupă se califică pentru sferturile de finală, de unde se joaă în sistem direct eliminatoriu.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar