Turneele finale 1A ale CN U18 se desfășoară la Târgoviște și București

Federația Română de Baschet a anunțat locul de desfășurare pentru turneele finale 1A ale Campionatelor Naționale U18 – ediția 2018/19. În acest sezon, atât la masculin, cât și la feminin, se desfășoară două turnee finale. Turneul final 1A reunește cele mai bune șase echipe, acestea duelându-se în sistem turneu, fiecare cu fiecare.

Primele patru clasate la turneul final 1A se califică la turneul final 2A. Acesta se desfășoară sub formă de Final Four, adică se dispută semifinale și finală, respectiv meciul pentru medaliile de bronz.

FR Baschet a anunțat locul de desfășurare pentru primul turneu final, cel care se desfășoară în sistem turneu, fiecare cu fiecare. Acesta se întinde pe parcursul a cinci zile. Iată locul și perioada de desfășurare a acestor turnee:

– Feminin – 6/10 aprilie, la Târgoviște
– Masculin – 10/14 aprilie, la București (CS Agronomia)

Turneul final 1A feminin va cuprinde participarea echipelor LAPI Dej, CSȘ CSM Alexandria, LPS Satu Mare, CSȘ CSM Târgoviște, Olimpia București și CSȘ Sibiu.

În schimb, turneul final 1A masculin este destinat următoarelor echipe: U-BT Cluj-Napoca, Agronomia 1 București, LPS Bihorul CSM Oradea, Slam București, CSȘ Târgoviște și CSM București.

Așadar, observăm că CSȘ Târgoviște este reprezentat atât la feminin, cât și la masculin între primele șase echipe ale țării.

Foto: Roby Boros

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.