Turcia, a 3-a gazdă de la EuroBasket 2017 care pierde primul meci

Rusia a depășit Turcia, scor 76-73, în ultimul meci al zilei la Istanbul, în Grupa D din cadrul EuroBasket 2017. Confruntarea a avut parte de echilibru, fiind adjudecată în cele din urmă de formația antrenată de Sergey Bazarevich.

Învingătorii au avut 40 de vizite la linia de pedeapsă, cu 17 mai multe decât adversarul. Totodată, Rusia a avut procentaj superior la aruncările din acțiune. Raportul intercepțiilor (15-6) și cel al posesiilor pierdute (16-22), au fost net favorabile Turciei.

Alexey Shved a totalizat 22 puncte, 4 pase decisive,dar și 7 posesii pierdute. El a fost ajutat de către Timofey Mozgov, autor a 20 puncte (12 din libere), 9 recuperări. Cedi Osman a replicat cu 28 puncte (13 din libere), 7 recuperări, 7 intercepții și 4 pase decisive pentru Turcia.

De notat că Turcia este a 3-a din cele patru gazde ale EuroBasket 2017 care au pierdut în primul meci. Israel a cedat cu Italia, iar România cu Cehia. Singura învingătoare între formațiile gazdă a fost Finlanda, scor 86-84, după prelungiri, în compania Franței.

Foto: fiba.basketball

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar