Triple-double pentru Pedja Stamenkovic în Cehia

Pedja Stamenkovic a izbutit un triple-double pentru noua sa echipă. Fost jucător la Pitești, Oradea și Cluj, câștigător al Cupei Slovaciei și finalist al campionatului din această țară în sezonul anterior, fundașul originar din Serbia a ajutat-o pe Kralovsti Sokoli Hradec să se impună în derby-ul codașelor din Cehia.

Kralovsti s-a impus cu scorul de 93-82 în partida cu NH Ostrava. În 33 minute de joc, Stamenkovic a avut 16 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive. El a terminat cu 5/5 la două puncte, 0/2 la trei puncte și 6/9 la linia de pedeapsă, bifând două recuperări ofensive. Pedja a terminat cu 2 capace și o intercepție pentru 37 la eficiență.

Foto: Kingspan Královští sokoli Hradec Králové (Facebook)

Fundașul în vârstă de 30 ani are opt meciuri jucate în actuala ediție de campionat în Cehia. El contribuie cu 10.0 puncte, 8.1 pase decisive, 5.3 recuperări, 1.0 intercepții pentru 17.4 la eficiență în 29 minute pe partidă.

După acest succes, Kralovsti Sokoli Hradec are 4-19 la general și rămâne pe ultimul loc al clasamentului. De la venirea lui Stamenkovic, amintita formație are trei victorii și cinci înfrângeri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.