Trey Thompkins continuă alături de Real Madrid

Trey Thompkins și-a prelungit contractul cu Real Madrid. Gruparea din capitala Spaniei a confirmat faptul că americanul de pozițiile 4-5, cu aruncare de trei puncte extrem de precisă, va petrece următorii doi ani sub comanda lui Pablo Laso.

Înalt de 2.08 metri, Thompkins a petrecut sezonul 2015/16 la Madrid, formație alături de care a câștigat Cupa Intercontinentală, Cupa Spaniei și Liga ACB. Absolvent al universității Georgia, Trey și-a început cariera profesionistă în 2011, în NBA, alături de LA Clippers.

Thompkins are două sezoane în Euroligă. Câte unul cu Nizhny Novgorod și Real Madrid. El are 38 meciuri jucate, 24 începute ca titular, cu medii de 11.1 puncte, 6.1 recuperări și 1.4 pase decisive pentru 11.4 la eficiență.

Acesta este cel de-al 5-lea jucător de interior pe care Real Madrid îl legitimează pentru sezonul următor. Ceilalți patru sunt Gustavo Ayon, Felipe Reyes, Anders Nocioni și Anthony Randolph. De notat că Thompkins este non-european, similar lui Ayon și Randolph, în condițiile în care o echipă are dreptul să înscrie doar doi astfel de jucători în Liga ACB. Prin urmare, tridentul amintit va juca împreună doar în Euroligă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.