Trei puncte – Mijajlovic și Jeremic cu cele mai multe reușite, Dudzinski cel mai precis

Mladen Jeremic și Igor Mijajlovic, de la Timișoara respectiv Sibiu, sunt liderii LNBM la capitolul reușite de pe semicerc. Ambii au marcat de 42 ori de la mare distanță în 15 partide disputate până la această oră.

Aleks Rasic, de la Cluj, completează podiumul cu un total de 37 reușite în 14 partidei. Topul primilor cinci este dominat de jucători ex-iugoslavi, Branko Mirkovic și Muhamed Pasalic, ambii de la Oradea, având 36, respectiv 35 reușite de la mare distanță în 15, respectiv 14 partide disputate.

Între primii zece se regăsește un lituanian, alți doi ex-iugoslavi și doi americani.

Vlad Moldoveanu este primul singurul jucător român la capitolul reușite de pe semicerc în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. El ar avea un număr substanțial mai mare dacă nu ar fi absentat la șase meciuri ale echipei sale.

Primii 20 sniperi din LNBM:

Vlad Corpodean cu 19 triple în 15 meciuri se situează pe locul 20. Andrei Mandache are 18 reușite în 12 partide, iar Octavian Popa Calotă și Rolland Torok au câte 17 reușite de pe semicerc, în 15, respectiv 14 partide disputate.

Dave Dudzinski, de la Steaua CSM EximBank București, are cel mai bun procentaj de la mare distanță. El are 49.1%, fiind secondat de tandemul Dykes – Moldoveanu.

Will Paul este al 4-lea, urmat fiind de tandemul Mirkovic – Pasalic.

Cei mai preciși sniperi:

Foto: CSU Sibiu (facebook)
Statistica: frbaschet.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.