Trei meciuri din campionatul Italiei s-au desfășurat în ziua de Crăciun

Ziua de Crăciun a cuprins trei partide contând pentru etapa a 12-a din sezonul regulat al Lega Basket Serie A – ediția 2018/19. Confruntările au fost programate în succesiune, fiind transmise în direct la TV, similar celor consemnate în NBA.

AX Olimpia Milano a primit vizita lui Germani Basket Brescia. Campioana în exercițiu a Italiei a controlat jocul și s-a impus cu scorul de 87-75. Formația antrenată de Simone Pianigiani a făcut diferența în primul sfert (28-22) și în ultimul (24-19).

Caleb Tarcewski a totalizat 23 puncte, 4 recuperări, Curtis Jerrells (foto) a adăugat 19 puncte, alți opt jucători de la Milano marcând în această confruntare. Jared Cunningham a replicat cu 21 puncte, 4 recuperări în contul Bresciei.

Seara de Crăciun a demarat cu victoria lui Pallacanestro Varese asupra lui Aqua San Bernadro Cantu. Rezultatul final a fost de 89-71. Învingătorii s-au desprins de la început, grație unui parțial de 37-18, consemnat în primul sfert al partidei. Următoarele trei acte au fost echilibrate, însă oaspeții nu au avut forța să revină pe tabela de marcaj după începutul modest de partidă.

Thomas Scrubb a totalizat 27 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Aleksa Avramovic a adăugat 19 puncte, 7 recuperări, iar Ronald Moore a bifat 15 puncte, 5 pase decisive pentru Varese. La formația învingătoare a jucat și Dominique Archie, fost jucător la Timișoara, El a avut 11 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări în 29 minute de joc. În replică, Frank Gaines a avut 19 puncte pentru Cantu.

În fine, Virtus Bologna a dispus de Reggio Emilia, scor 81-69. Kevin Punter a reușit 21 puncte, 5 recuperări, iar Tony Taylor a adăugat 19 puncte, 8 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Byron Allen a totalizat 18 puncte, iar Kelvin Rivers a adăugat 14 puncte, 5 recuperări pentru Reggio Emilia.

Milano are 12-0 la general, consolidându-și prima poziție a clasamentului. Varese ajunge la 8-4, bilanț cu care se situează pe podium. Bologna urcă pe locul al 8-lea, ajungând la 6-6, în timă ce Brescia este un loc mai jos, cu 5-7 la general. În fine, Cantu și Reggio Emilia împart ultimele poziții ale clasamentului, cu 3-9 fiecare.

Celelalte meciuri ale etapei a 12-a în Lega Basket Serie A se desfășoară miercuri (26.12).

Foto: www.legabasket.it

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.